2019-06-26 98 浏览
星期日同朋友係油麻地睇完戲,朋友堅持話食All Day Breakfast,既然係咁我地就食啦。間野唔太起眼-___-Monster Breakfast:賣相好靚,呢個set入面有德國腸、煙肉、茄汁豆、炒蛋、沙律菜、薯容、煙三文魚、煙燻牛肉、大啡菇、番茄......菜都十分新鮮唔會苦同黃,而且個量都幾大,岩曬周日賣飽個肚+心靈。個炒蛋值得一讚,炒得好滑食到蛋香味,放係烘過既麵包上食別有一番風味。🥯New Yorker Bagel:個bagel質地比較實,入面塞滿火箭菜,煙燻牛肉和芝士味道十分配合,呢道幾有美國style。士多啤梨果茶就中規中舉。食物有質素但侍應落錯單,上咗去人地台,要問先記起再上番依然去錯咗,拖延咗好一段時間先到。希望再黎會有進步啦。

間野唔太起眼-___-

士多啤梨果茶就中規中舉。

食物有質素但侍應落錯單,上咗去人地台,要問先記起