2024-04-14
放假想去玩下,出外鬆一鬆啦!不過,週末放假天氣不似預期,遇上下雨天、炎熱高溫或寒冷天氣,都會很掃興 ...放假行下海邊chill下都唔錯, 坐喺海邊見到,呢間餐廳食野,點知原來唔只可以食飯仲大把嘢玩慢慢食完個lunch先玩煙三文魚沙律🥗酸甜開胃🍅蕃茄濃湯,真係好適合夏天安格斯牛肉🍍 墨西哥🌶辣椒🧀芝士漢堡配薯條一啖咬落仍食到每部份保留的菠蘿汁、蕃茄汁、牛肉汁,無論口感和味道相當有層次「食飽先有力減肥」恐怕又派上用場了,就算布卡路里有配額限制,我都一樣要試!大蝦伴蕃茄意大利麵蝦身鮮甜爽嫩, 蕃茄十分惹味,保留正統義式麵的軟硬度跟嚼勁喜歡一點甜的朋友,可以選擇pancake,配搭香甜時令鮮果,抹上幼滑忌廉,甜而不膩,盛夏清新,最適合作下午甜點!食完就可以開始玩餐廳有好多唔同類型嘅活動, 一家大細可以玩一日
慢慢食完個lunch先玩
煙三文魚沙律🥗
酸甜開胃🍅蕃茄濃湯,真係好適合夏天
安格斯牛肉🍍 墨西哥🌶辣椒🧀芝士漢堡
配薯條
大蝦伴蕃茄意大利麵
蝦身鮮甜爽嫩, 蕃茄十分惹味,保留正統義式麵的軟硬度跟嚼勁