2018-08-31
果日系同我閨蜜兩個人一起聚會食晚餐,捻住距系銅鑼灣放工會方便d,我就book左哩間啦。平時搭巴士去紅隧都會經過見到間鋪頭。一入去就覺得個環境唔錯,燈光柔和,每張枱都有一個蠟燭,總而言之就系舒服啦。d 服務員都好好態度,ummm... 每個人全程都係笑笑口的,我比成個環境滿分嘻嘻本身我打算照舊都係一個pizza一個一個意粉一份小吃甘。但系果日我fd就好像食肉啦,其實我地兩個都系食肉獸哈哈。所以我地就oder左一個肉類拼盤啦,幾乎咩肉都有啦。本身平時我中意落多d野食,但係距menu寫住哩個拼盤系 for兩人分量。所以我地就打算落住先,唔夠再加單啦。就算距上菜之後,我都系覺得唔夠食架,點知。。哈哈清到三分之二,其實我地已經食唔落啦,勁飽。每款肉都唔錯的,都系都無邊樣令我印象深刻。飲品方面,我地兩個都落左有酒精的飲品,下面果杯系我fd落的,唔記得叫咩啦,請無視飲品對面胖胖的我。橙色果杯有唇印的系我order的,杯野個名同鋪頭名一樣,所以我就落左啦,整體而言,我果杯最好飲,我朋友杯紫色的就麻麻最後我地想傾多一陣,又無人等緊位,所有我地就落多杯啤酒,坐多陣其實酒哩d野,我地都唔識,都系隨便落的,不
其實酒哩d野,我地都唔識,都系隨便落的,不過最後哩杯野飲,我地真心不喜歡啊,覺得超難飲,最後凈系飲左三分之一,杯酒都要差不多一百蚊杯啊
最後我地兩個人食左九百蚊左右啦,我就覺得對於我地稍貴啦,不過環境滿意就忽略啦