2019-02-24
悠閒星期日覺得要食個西餐OpenRice 見到呢間有我諗左好耐想整既咸蛋薯角就吸引左黎位置尚算方便觀塘地鐵站行10分鐘內就到係一個新嘅商場,一想到去就聽到有live Band(雖然係隔離火鍋嗰邊但係我哋呢度都聽得好清楚)💕😻有接待員出嚟問想食火鍋定西餐之後坐低就有個脆片,咁我哋就慢慢揀想食乜嘢我咁即係當然叫我想食嘅鹹蛋薯角完全冇失望佢入邊係超軟真係來外脆內軟,雖然有啲油但係我哋兩個人都食晒成碟😋😋咁最好就多啲人去share,我叫咗個澳洲牛排配黑松露汁,尚算不錯不過不失。最後個是日甜品雖然有點的骰😂但味道有驚喜!就係我哋離開前見到隔離枱有人食火焰豬手,佢真係點火槍係你面去燒豬手,之後俾你打完卡影完相就攞入去切,仲有一個西班牙炒飯雖然我冇食到但係見到好足料服務態度好又細心,值得番兜。真心推介所以寫左第一次食評
位置尚算方便觀塘地鐵站行10分鐘內就到
之後坐低就有個脆片,咁我哋就慢慢揀想食乜嘢
我咁即係當然叫我想食嘅鹹蛋薯角完全冇失望
真心推介所以寫左第一次食評