2005-06-25
第一次上去, 見佢\個環境同平日個d真係有d唔同喎, 因為佢\全店都係白色同埋好多教會leaflet, 好明顯係教會人開的cafe, lunch set四十幾蚊, 通常呢頭cafe lunch都係三十咁上下, 所以peace係呢頭cafe來講算係中價, 叫左個蕃茄什腸天使麵, 頭盤有個egg toast, 哈, 呢個egg toast係幾好味架, 有butter, cheese同egg烘係長法包上, 每個set有一片, 都幾好, 好過成日都係紅白湯啦!! pasta個size好大喎, 比平日一般cafe大好多, 起碼食得飽先啦!!! 個sauce好多同夠味, 佢\個tomato sauce味道淡一點, 都算ok, 不過略為稀了點, 什腸就只係得一片片雞肉腸而已, 如果比多d腸會好d, 但angel hair都比左好多, 都夠飽啦朋友叫了一個白汁的長意粉, 我無試, 不過個sauce好似好creamy同濃味, 應該都ok, 飲品叫左個iced mocha, 個樣好靚,有一大舊好靚的cream係上面, 飲落都ok略甜了點, 餐\飲叫coffee係唔駛加錢喎, 嘩!!!好抵喎!!!店內氣氛
店內氣氛唔錯, 起碼唔會係個d煙到你暈又嘈到你死個d cafe, 可以再去!!!