8號個日同男友經過油麻地見到有間新開的食店(個位置係A2出口出.行前少少真轉右到啦)我地2個行左過去睇下, 原來係食東南亞泰國菜仲話新張期內有9折見咁抵又新開我地2個就入去左試下啦入到去問佢地有咩好食. 個女waiter就介紹我食星加坡啦沙湯面後黎我就叫左個星加坡啦沙豬勁肉金邊粉而我男友就叫左個pad thaipad thai對於一間開泰國菜的食店來說是一個靈魂!個啦沙真係好好食. 個pad thai都okay!後黎問個女waiter原來佢地未真正開張過多幾日先真正開張!!d服務態度都好好到15號個日同5位同事又過左油麻地唸住食野la見到上次去個間野, 門口放晒花球好鬼令!原來叫做金御膳!我就同幾個同事講上次食過都唔錯我地就入左去食啦!!我地點左2個$42蚊海南雞套餐包埋野飲.點左個星加玻啦沙$38 叫左個香南冰22蚊另外叫左冬陰功湯雞翼金邊粉$35包野飲再叫多個小菜 咸肉炒芥蘭苗$50埋單5個人合埋$229仲有9折!!(個老闆話新張期內有9折,)**最值得推介既係唔收加一, D食野又好食, 個老闆同d侍應都好好人好好服務而且個環境又正又舒服, 個環境比起其他油麻地既泰店高貴, 又有電
8號個日同男友經過油麻地見到有間新開的食店
(個位置係A2出口出.行前少少真轉右到啦)
見咁抵又新開我地2個就入去左試下啦
後黎我就叫左個星加坡啦沙豬勁肉金邊粉
而我男友就叫左個pad thai
pad thai對於一間開泰國菜的食店來說是一個靈魂!
個啦沙真係好好食. 個pad thai都okay!
d服務態度都好好

到15號個日同5位同事又過左油麻地唸住食野la
見到上次去個間野, 門口放晒花球好鬼令!

原來叫做金御膳!我就同幾個同事講上次食過都唔錯
我地就入左去食啦!!
我地點左2個$42蚊海南雞套餐包埋野飲.
點左個星加玻啦沙$38 叫左個香南冰22蚊
另外叫左冬陰功湯雞翼金邊粉$35包野飲
再叫多個小菜 咸肉炒芥蘭苗$50

**最值得推介既係唔收加一, D食野又好食,
個老闆同d侍應都好好人好好服務
而且個環境又正又舒服, 個環境比起其他油麻地既泰店高貴,
又有電視睇. 有小小似cafe咁
我地幾個坐左好耐都唔願意走
後黎多人無位先走. 下次一定會再去試下其他野!!!
星加坡啦沙豬勁肉金邊粉
招牌PAD THAI