2018-06-24
雖然舖頭比較偏僻,唔係係好多野食既大街大巷,但其實地點都好容易搵到(因為有全能既Google Map 幫手😝)。舖頭唔算大,大概有廿幾個位啦,環境柔和舒適,如果大班人的話必須預早留位。好彩今次朋友一早訂定檯,因為全場爆滿。人整後點菜,因為人多今次可以放縱地叫🤣我地叫左一個火焰豬手,一個黑啤蜜糖豬手,兩款都好好味,味道適中,唔太咸,肉夠嫩。卡邦尼意粉超正,個個朋友都話好食👍🏻但本人更覺得個蒜蓉包仲好味,因為唔係坊間既一味只有牛油同蒜蓉,呢到仲有適量既芝士,連小朋友都食到要Encore 。仲有脆片、大啡菇、農夫包、Parma Ham pizza、青口等等,真係食到停唔到口😋另外最正既就係有不同款式既啤酒&餐廳職員推介既特飲-蜂蜜玫瑰蘋果茶,大人小孩都啱飲。呢間餐廳絕對值得再去幫襯,其待下次去食會再有驚喜及新菜式😉
呢間餐廳絕對值得再去幫襯,其待下次去食會再有驚喜及新菜式😉