2017-10-04 373 浏览
見呢排有啲辛苦,於是聽朋友介紹去試下呢間餐廳🤤我係即日既中午訂位,晚上同朋友去到就即刻入得,座位安排本來尚算可以,但無奈既係食到中途時,居然有職員以因爲有大枱等緊為由,而要求我同朋友調位,過程中有啲狼狽,同時亦令我對餐廳既印象分大打折扣⋯⋯😡(當時連隔離枱都忍唔住出聲,話要求客人食到一半調位係難以接受!)食物方面,由於我地只有兩位,可以嘗試到既食物有限。我地先order左一份”吉列牛排配忌廉咖哩烏冬”。烏冬軟硬程度適中,配埋忌廉咖哩汁,食落會覺得好「漏」,不過配搭出黎又幾新奇同埋幾好味,可惜份吉列牛排有啲硬,有待改善。而第二份order既食物係”龍蝦包”,眼見Menu上有好多食物都有龍蝦,所以應該幾出名。一上到枱,即刻忍唔住試食面頭既龍蝦肉,食落幾新鮮,而且肉質同味道都非常好👍,值得推介!但如果日後份量可以再大啲就更好,因為價格都屬於偏貴,唔算話好抵食🤔最後,我地叫左杯”Double Berries”既飲品,主要係由strawberry同blueberry沖調而成,飲落既口感會有啲碎冰,而味道都配搭得幾好,同樣係值得推介!
見呢排有啲辛苦,於是聽朋友介紹去試下呢間餐廳🤤

吉列牛排配忌廉烏冬

龍蝦包