一直都好鍾意食流水蝦 之前食過荃灣分店 覺得佢嘅環境唔錯 難得經過佐敦 又未諗到食咩 所以同👦🏻去咗呢間大型嘅流水蝦場食放題😍2.5小時任飲任食 除咗有10多款嘅海鮮之外 仲有得夾流水蝦 真係好玩又好食!平時燒烤真係好驚好熱 食到成身臭臭🥹呢一間大型蝦場 地方面積都比較大 枱與枱之間嘅距離都比較闊 冷氣都好足 唔會好熱 唯一一個缺點係呢度樓下真係好難泊車🚗**一定一定要訂位 如果唔係有機會白行一趟**一入座會送甜嘅鮮蝦喺個爐上邊 同埋每人有一條白鱔😍重頭戲梗係位於座位隔離嘅蝦缸 裏面有滿滿生猛嘅流水蝦 隻隻都好似我手掌咁大隻 蝦缸裏面嘅蝦超級多 夾極都夾唔晒😂一夾起佢哋就知要即刻放起個冰桶到 等佢哋暈咗先放上個爐到 蝦肉鮮甜彈牙 肉質結實 食落爽口好味😋除此之外 令到我最驚喜係佢哋嘅蝦頭會有滿滿既蝦膏😍真係食極都唔厭😚🐟白鱔肉質夠實正 食落軟嫩滑溜 食落冇碎骨 外皮燒到好焦脆 口感一流👍🏻出邊有好多海鮮可以拎 在冰面上放滿了生猛海鮮 鮑魚、沙貝蜆、生蠔、原條新鮮黃花魚、大眼雞、泥鯭、魷魚、扇貝等每樣都鮮甜唔腥 特別值得一提 佢哋嘅扇貝真係好新鮮 肉質嫩滑鮮甜 仲大大隻 加埋蒜蓉同辣椒
**一定一定要訂位 如果唔係有機會白行一趟**

一入座會送甜嘅鮮蝦喺個爐上邊 同埋每人有一條白鱔😍

🐟白鱔

每樣都鮮甜唔腥 特別值得一提 佢哋嘅扇貝真係好新鮮 肉質嫩滑鮮甜 仲大大隻 加埋蒜蓉同辣椒 真係惹味可口 我哋encore咗好多轉 簡直系回本之選!

出邊有坊間好少見嘅燒魚😍有唔同種類嘅魚類 一開始我都幾抗拒 覺得燒出嚟應該怪怪地 不過👦🏻拎完一條返嚟燒 又比我想像中好食😚所以再encore!大家一定要燒泥鯭👍🏻👍🏻

飲品櫃提供左多款唔同種類既飲品 有罐裝汽水、解茶等 亦都有我最鍾意嘅鴻福堂樽裝特飲😍仲仲仲有啤酒都係任飲唔嬲 真係好抵👍🏻
雪糕嘅種類得個牌子 不過有唔同嘅味道 我見到有益力多口味、港式奶茶、咖啡、朱古力、雲呢拿等 仲有我最鍾意嘅焦糖脆拖肥 所以我一次過攞咗兩杯😍
2022-06-22