2021-06-29 3817 浏览
呢间日本过江龙烧肉已经系第二次到访,呢度标榜用九州产直送黑毛和牛,之前食过lunch set念念不忘🥰一于再黎多次食下呢度嘅晚餐,真系一间值得一食再食嘅和牛烧肉店🤤🤤6点几餐厅已经接近80%满座😳order完之后店员会比一旧牛油我地,教埋我地点样烧d牛🥰◾️大判烧!黑毛和牛西冷 • $178可以选择自己烧或者店员帮手烧,块牛本身薄切所以都好快烧好,要同温泉蛋汁一齐食,牛同蛋浓郁嘅味道加埋一齐提升左口感之余,令到和牛味道更升一个层次😍💕◾️黑毛和牛上肋骨中肉 • $198用特制酱汁腌制过嘅牛肋肉烧完食肉质十分嫩滑,特制酱汁亦都风味十足🤩🤩◾️黑毛和牛横隔膜 • $188呢款肉油花比较少,但烧完食肉质都好juicy,牛味十足😍😍◾️黑毛和牛腹柳小排 • $148油花分布平均,每片和牛颜色都非常鲜艳,烧至五成熟放入口,牛脂十分香,肉质都好嫩滑🤤🤤◾️KAKURA salad • $78除左有沙律菜,仲加埋有吞拿鱼同埋泡菜,而且调味汁亦偏向清新,都几开胃,同和牛食仲可以中和油腻感😋😋◾️白桃乳酸烧酒苏打 • $58清新嘅果味加上乳酸同埋烧酒,酒嘅味道唔算好浓,适合一d想饮酒但怕酒精味嘅人试,都几refre

order完之后店员会比一旧牛油我地,教埋我地点样烧d牛🥰

◾️大判烧!黑毛和牛西冷 • $178

◾️黑毛和牛上肋骨中肉 • $198

◾️黑毛和牛横隔膜 • $188
呢款肉油花比较少,但烧完食肉质都好juicy,牛味十足😍😍
黑毛和牛横隔膜
黑毛和牛横隔膜

◾️黑毛和牛腹柳小排 • $148

◾️KAKURA salad • $78
KAKURA salad

◾️白桃乳酸烧酒苏打 • $58
清新嘅果味加上乳酸同埋烧酒,酒嘅味道唔算好浓,适合一d想饮酒但怕酒精味嘅人试,都几refresh😋😋
白桃乳酸烧酒苏打
KAKURA salad