2018-09-05
之前係網上購買左三張 coupon 直到到期前一日先的起心肝去食去到餐廳 我同友人兩個人坐底左 睇完餐牌就問侍應哥哥 係咪每人只可以用一張 coupon *其實寫到明係! 然後侍應哥哥就話係 , 跟住我就繼續請求 表示自己張 coupon明天就到期 可否通融一次 侍應哥哥睇完張coupon到期日 就答應了 真係非常感謝首先我叫左個魚柳既 burger 因為本人吾食牛 所以得雞同魚柳選擇 ,同埋加錢跟埋餐 多左個薯條同特飲 特飲友人就叫左杯黑牛 很抱歉呢個冇留倩影 先黎左杯雲呢拿雪糕再加一罐可樂。 本人冇飲開黑牛嘅習慣 但友人就話有啲奇怪, 因為普遍黑牛係一杯可樂上面有個朱古力雪糕 , 但係佢就調返轉係一杯雲呢拿嘅雪糕然後另比一罐可樂。 友人加咗三份一罐可樂落杯雪糕度 已經有點滿瀉其實似係飲緊雪糕多過係“黑牛”另外個魚柳 burger ,魚柳炸得剛剛好 不會過份燶或乾身 又帶有香脆。 配料亦相當 match。 份量大。 另外叫左個香蒜雞翼 佢係有啲泰式辣醬包覆住,然後有啲炸蒜。 味道比辣醬搶咗,但係味道同賣相都唔錯嘅。另外,薯條吾似普通叫貨薯條 有誠意 而且沒
另外,薯條吾似普通叫貨薯條 有誠意 而且沒有炸過龍或返炸既感覺。
友人叫左個 all day breakfast 配雞扒
先講個多士 包有點凍 牛油又太硬 有啲難塗上去然後蛋 雖然吾係炒蛋 但都不錯。 薯堡 友人話只係係細個嘅時候食過,估唔到而家可以再食返,味道依舊,都係好食,炸得啱啱好。
唯一失望至極係個雞扒 炸得過份乾身 水份全流失 硬到難以吃下
總括而言 服務態度很好 環境亦唔錯 雖然冷氣唔係好夠但係都適中嘅個溫度 賣相唔係話超級靚但係味道唔錯,係個雞扒失水準咗少少,可能主打係 burger