2022-07-19 27 浏览
如果要數高質嘅石燒餐廳 相信牛匠石燒係我哋心中都數一數二👅 選用嘅肉類都好高質 而且和牛價錢都唔貴👍🏻 座位坐得幾舒服一入座店員會先為你送上圍裙 燒嘅過程中d蠟一用完 都未等你開聲店員已經自動波留意到為你更換 非常細心😍今晚就食左以下幾款燒肉同小食:🐮薄脆石燒吉列牛少有吉列牛會咁厚切 一份真係重量級😍 牛肉有少少肥係一邊 食落更香😋 可以點少少生薑芝麻醬或者果味燒汁食仲正☺️👅厚切特上牛舌combo有厚切牛舌芯同薄牛舌 各有特色😍 厚切都好腍 薄切就爽口 2款都好食🤤🐔鹿兒島無激素雞頸肉超嫩 食落口好juicy 肉味好香 好值得一試😍🐚清酒煮大蜆蜆肉全部都勁大隻好飽滿好甜美🤤 清酒味道都好出 加上洋蔥同菇 索哂湯汁👅🍹牛匠彩虹水果茶一大杯有超多水果😍 有茶味唔會好甜 好解喝👍🏻🍓草莓乳酸酸酸甜甜 味道100分🥰 燒肉配乳酸=爽🤩🥬其他肉類+$28可配味素飯 湯同温泉蛋 幾抵😍 味素飯仲有紫菜同櫻花蝦 好足料🥳 加$38就有生菜同蒜片 包肉類食 減低油膩感😜 另外仲可以加配湯烏冬🌟

今晚就食左以下幾款燒肉同小食:

🐮薄脆石燒吉列牛