餐厅: 逸東軒
资讯:

2021-06-21 376 浏览
餐前小食好好味,有琥珀合桃,焗腰果等,非常香口開胃。總括而言呢度嘅點心真係非常高質,精緻又好食。今日食咗好多款點心,介紹幾款必點嘅先。飲茶又點可以唔食蝦餃燒賣呢?帶子燒賣好食,有帶子喺面,而豬肉都唔會好肥,令到原本油膩嘅燒賣感覺清新。蝦餃嘅亦都值得一讚,皮非常之薄,蝦亦都非常新鮮彈牙。蔥油餅賣相可愛,將蔥油包喺芝麻餅入邊,非常香口。流沙酥本人覺得係最好食嘅點心,佢嘅流心程度簡直驚為天人,亦都非常有蛋黃香。甜品亦都值得一讚,芒果糯米卷非常之有椰汁香,有原舊芒果喺入面,非常好食。而紅棗千層糕驗到軟糯可口,非常有紅棗味。l
餐前小食好好味,有琥珀合桃,焗腰果等,非常香口開胃。

蝦餃嘅亦都值得一讚,皮非常之薄,蝦亦都非常新鮮彈牙。

蔥油餅賣相可愛,將蔥油包喺芝麻餅入邊,非常香口。

l