瀛豐放題料理專門店

2023-06-13 702 浏览
話說今日見到有社交平台 blogger 寫寫評話依間放題有任食生蠔,本身有食開生蠔既我,收工同朋友去食!上到去環境正常,全場爆場咁,心諗應該會好正,我哋一行三人,本身價錢另外$138 食任食生蠔,店員話因為係新鮮即開生蠔,每人只可叫三隻,咁總數就係9隻生蠔!大約隔咗15分鐘,第一盤生蠔上枱,肉眼望正常的,嘗試第一隻,竟然發現完全冇海水味道,嗰一刻心諗已經好奇怪,食到第二隻,味道奇怪,即是吐返出來!嗰一刻就知道中伏。到其他食物上枱,刺身冇味道可言,成餐飯,唯一覺得正常就係泰式冬陰功湯!人頭三百幾蚊,食咗一堆垃圾!事隔兩個鐘,我已經即時肚痾,屙咗起碼五次以上,屙到個人虛脫,只不停屙水。我從未試過食一個放題可以咁樣,我問返啲朋友情況同我完全一樣都係屙嘔肚痛!

2023-06-09