2019-06-06
早幾日同朋友係apm行完街,大家都想揾啲野食醫下肚仔,上網查下附近有咩餐廳好介紹,結果有唔少人都推薦呢間cafe,所以就黎試下。我地首先叫左個高興雞中翼配特色醬,本身好好奇會係咩醬,原來係牛油果醬同sour cream,點埋雞翼一齊食好夾,幾好食!我地另外又叫左個美式炸魚配薯條。平時fish and chips就成日食,但呢間餐廳整到炸魚非常香脆而唔乾,好好食!主食我地就叫左2個,有松露雜菌意大利飯同意式蕃茄帶子燴意大利粉。松露意太利飯有好濃嘅黑松露味,中意食嘅一定要嗌!蕃茄意大利粉味道酸酸辣辣,帶子大大粒,非常惹味!!當然唔少得甜品啦,我地叫左個香蕉朱古力班pancake,佢係厚身pancake,食落唔會太甜。幾個朋友share,唔洗5分鐘就食曬,好好食!呢間餐廳食物唔會太貴但質素非常好,下次一定帶朋友再黎食多1次!
蕃茄意大利粉味道酸酸辣辣,帶子大大粒,非常惹味!!