2015-09-22
見佢D display咁靚,一於入去試試。去到有BB HIGH CHAIR,好似都唔錯, 而且整個愉景新城都係想family-friendly。所以有bb high chair係意料之內。環境都唔錯, 又唔洗等位。畢竟愉景新城太少choices, 我都係抱住一試0既心態。入到去見到餐牌咁多嘢食樣樣都好吸引, 但好可惜,黎到果陣,個烏冬好似煮過龍果種口感已經唔想食😑仲要一D彈牙嘅感覺都無~再食埋個鰻魚飯,個鰻魚好多細骨,而且份量都相對少,碗飯似係用爐蒸住、一早一碗碗整好晒,有人黎就成碗拎出黎比人食,個飯好似焗左好耐咁。佢杯綠茶都唔係太好味,似水。如果以咁嘅價錢,我真係希望佢可以做好少少。都好想荃灣美食多d選擇!
佢杯綠茶都唔係太好味,似水。
题外话/补充资料:
N/A