第三站

Station 3 Cafe
2021-04-21 56 浏览
以前鍾意上嚟玩狼人殺或者broad game,話說呢度啲嘢食幾好食,所以就算而家少玩咗,都會上嚟食吓嘢😋卡邦尼煙肉雜菌意粉🍝😋😋😋😋😋勁鍾意呢度啲卡邦尼落好多溶心芝士,令到意粉個質感勁正!食起嚟超順滑好似唔使咬咁🤩加咗煙肉落去夠咸香!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯😋😋😋😋😋大大份感覺好像二人份一樣🤩而且意大利飯索晒黑松露汁勁香!加埋啖啖都有小帶子,小帶子竟然仲好味過大帶子🤣估佢唔到!可能因為量多,可以食到每一啖飯都有一粒咁滯,令到每一啖飯都有鮮味!蜜糖雞翼😋😋😋😋皮脆肉嫩的bbq風味蜜糖雞翼不能錯過!日式炸餃子🥟餃子炸得非常香脆,係脆唔係硬,中間總貼到有肉汁,幾好食!焦糖朱古力🍫我至愛!飲呢個一定要加cream,一定要將肥胖拋諸腦後😂同朱古力搞埋一齊之後,杯飲品個口感立體好多㗎!有點像朱古力奶昔一樣香甜!薄荷朱古力🍫加咗薄荷有另一番感覺!飲完有種醒神嘅feel😁隊友至愛!

蜜糖雞翼😋😋😋😋皮脆肉嫩的bbq風味蜜糖雞翼不能錯過!