2023-08-05 152 浏览
🥩🥩🍹🍹睇到某关注组介绍餐厅都想试下,经饮食平台book位有88折,甚至有半价优惠成间餐厅都紫色,感觉舒适,餐牌菜式亦吸引,不过建议大家如果见到半价先好去,因为正价好唔抵食海鲜西班牙饭 ($238)同我想像既少少出入,佢好干身,无咩酱汁,海鲜铺满左成个饭,主要系虾、鱿鱼桶、蚬,味道一般,无太大惊喜荔枝木烟薰M8和牛腹肉($328)系用木盒上,够哂特别,职员打开盒之后随即有阵烟同埋烟薰味,应该系荔枝木既味道,摆盘好俾心机,牛肉隔离配有薯蓉、沙律菜同酱汁,薯蓉好幼滑,牛既肉质好嫩同腍身,味道岩岩好,但份量相当吝啬,只有六件,相对价钱黎讲真系贵基地薄饼($158)可以简三款配料,简左烟三文鱼、辣肉肠、鸡肉,pizza分为六件,每件都有烟三文鱼,pizza 边位同饼底都好脆,饼底厚薄做得唔错,整个pizza好多芝士,但唔会好溜👍🏻👍🏻👍🏻但比较细个茫果苹果绿茶沙冰、焦糖抹茶沙冰、云尼拿紫薯沙冰(每杯$78)叫左三款沙冰,但三杯都似奶昔多过沙冰,同埋都偏向啖味,价钱真系唔值
🥩🥩🍹🍹

海鲜西班牙饭 ($238)

荔枝木烟薰M8和牛腹肉($328)

基地薄饼($158)