2022-07-18 66 浏览
💛 HKG - 3rd place 💛ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 今日无人陪我食lunch 咁我就有机会自己 #cafe探索 😎 好啦~ 讲返个饭先 个鸡肉汉堡好好食😋 有少少juicy 嘅感觉 上面仲有一块脆片 成个饭食完岩岩好 唔会太咸 满足 💜 好食过好多出面cafe整嘅咖哩饭😆 同埋我几中意佢会比个纸袋仔 食完装起你用过嘅纸巾 执个个人都无咁核突 干净啲 唯一美中不足就系只收现金 唔收卡 ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ🌼 Food日本咖喱滑蛋鸡肉汉堡扒杀米饭Japanese Curry Burger Steak Rice 120 🌼 DrinkIced Matcha Soymilk Latte宇治抹茶豆乳拿铁配北海道牛奶雪糕 48◇◇◇◇◇◇◇◇◇#cass_sheungwan#cass_上环#cass_cafe#eatwccinhk
💛 HKG - 3rd place 💛

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ