2021-03-22
🍽香煎北海道帶子,鮮流心牛奶芝士,九龍醬園江戶前油漬牛油果,異國風情酸辣汁:係今次新開張推出嘅菜式,試佢一試😆帶子鮮嫰,配個酸酸地嘅汁食幾開胃;中間一大舊芝士,切開有流心效果,邪惡又飽肚😋~下面有小小牛油果,滿足埋營養需要😎。🍽香煎澳洲和牛臉,沙爹金菇汁,櫻花蝦煎腸粉:呢個堅係好好食😍😍~好難想像呢個西式主菜可以同個港式汁同腸粉咁夾,而個腸粉煎到外脆內軟,真係好高質!整體而言係滿分推介💯。🍹超級沙冰:用superfood牛油果,羽衣甘藍,奇亞籽整嘅沙冰,好飲得嚟又有營養,必叫!。🍹椰青冷泡龍井:冷泡龍井茶之後,再加入新鮮椰青,個感覺相當清新。♦️之前聽到佢哋結業消息真係唔開心,原來只係搵新鋪搬啫!新場比之前更大,更方便,唔洗再行上山行到身水身汗就食到😁😁介紹返,中環區滿分fusion餐廳,港式懷舊風,店員都係著九十年代冰室侍應白襯衫~而家新鋪開張未賣得酒住,大家如果想飲酒可以BYO🤔👍🏻