【中環⋄ 本土玩味餐廳酒吧】 🍽 何蘭正HoLanJeng📍中環雲咸街29號東方有色大廈2樓何蘭正最近搬左新鋪之後好近小編office🎉樓上鋪空間好大 以後team lunch又多個選擇👍🏻不過平日午餐時段都full booking 大家記得要訂座~新裝修依舊用左signature嘅「鬼佬涼茶」霓虹燈做裝飾除左欣賞新嘅interior design仲可以試到佢嘅新menu✨最有驚喜嘅係多水多汁鼠尾草烤雞胸配擔擔風辣冷豆腐佢嘅雞胸好嫩滑 重點係加左大量芝麻醬同麻辣油 好特別🤣Burger同樣係好特別好新穎 加入左金菇同沙嗲醬配和牛面頰甜品本身想試朱古力火焰雪山Canelé但sold out☹️所以叫左一籠好岩打卡嘅巨大泡芙 佢係用左菊花味忌廉🌼飲品方面推薦越式椰子咖啡沙冰 夏天飲超爽啊!⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞ ☞ 多水多汁鼠尾草烤雞胸 |擔擔風辣冷豆腐 $118☞ 香煎澳洲牛面珠 | 沙嗲醬 | 金菇菜 | 漢堡包 $138☞ 巨大泡芙 | 菊花芝士忌廉 | 蜜糖蝶豆花 $98☞ Latte $40☞ Vi
【中環⋄ 本土玩味餐廳酒吧】

新裝修依舊用左signature嘅「鬼佬涼茶」霓虹燈做裝飾

最有驚喜嘅係多水多汁鼠尾草烤雞胸配擔擔風辣冷豆腐

佢嘅雞胸好嫩滑 重點係加左大量芝麻醬同麻辣油 好特別🤣
所以叫左一籠好岩打卡嘅巨大泡芙 佢係用左菊花味忌廉🌼

飲品方面推薦越式椰子咖啡沙冰 夏天飲超爽啊!
❝我地食咗咩? ت ❞
☞ 多水多汁鼠尾草烤雞胸 |擔擔風辣冷豆腐 $118

☞ 巨大泡芙 | 菊花芝士忌廉 | 蜜糖蝶豆花 $98

☞ Latte $40

☞ Viet Coconut Coffee Slush $68