2022-09-17 104 浏览
任食流水蝦店依家越開越多,但我最鐘意呢間蝦蝦燒 因為覺得服務唔錯,野食款式又多~ 個放題可以食2.5小時,一入座店員就會上已燒到半熟燒蝦同埋2串厚肉鰻魚流水蝦店名都有得你叫,蝦蝦燒,流水蝦當然係主角,每檯隔離都有水缸,大家就可以即夾即燒,不過大家要將佢地擺入冰筒凍暈先,唔係就會周圍跳架喇~ 啲蝦雖然細細隻,但肉質彈牙鮮甜!海鮮我係海鮮控,所以如果只係蝦真係唔可以滿足到我~ 好彩佢地海鮮夠多,完全滿足到我! 海鮮種類有帆立貝蜆生蠔鮑魚田螺蟹同幾款唔同嘅魚~帆立貝最正! 因為超厚肉大大粒,鮑魚仲隻隻都識郁,肉質爽口彈牙~ 自助串燒-肉類/丸類/ 保鮮櫃仲有好多唔同既肉類,牛肉豬肉雞肉都有,仲宥牛仔骨金沙骨羊架等等另外仲有丸類牛太芝士丸; 仲有水果蔬菜; 窩夫蒜蓉包等,當中必攞燒菠蘿,酸甜多汁,開胃解膩。熟食類如果唔想再燒野,佢地都有熟食區,你可以叫啲熟食涼拌,仲可以自已淥菜同烏冬粉絲飲品都係任飲,有三個大雪櫃,入面有各種嘅汽水、茶飲、果汁、啤酒等,大人細路都啱飲。 甜品就係雪糕,有阿波羅同另一款,我最鐘意焦糖餅味~~

流水蝦

海鮮

自助串燒-肉類/丸類/

熟食類

甜品就係雪糕,有阿波羅同另一款,我最鐘意焦糖餅味~~