2018-02-26 93 浏览
朋友食過幾次之前同我介紹過,可惜cafe竟然唔做晚市,所以一直未有機會試到。難得有個星期六得閒,就同朋有食lunch。Carbonara $74見到隔離食客食緊好香,原來轉左menu但都仲可以叫。好大碟兩三個人share都夠食。厚切煙肉更有脂香,芝士粉再多會更好。意粉略嫌唔夠彈牙。Yama Garden Deluxe$108唔係普通嘅all day breakfast,睇得出店主嘅用心。麵包有大量果仁同無花味,味道香甜,口感豐富。烤蔬菜好juicy,牛油果醬好creamy不過份量可以再多啲,唯一不足係雞胸肉好乾。Rosy Cloud $48 朋友叫嘅,佢話凍得黎無冰,keep住咖啡香濃。Rose latte $42好清香玫瑰味,淡淡咖啡香,啱哂休閒嘅星期六。Red Velvet cake$38本身因為幾靚,所以朋友好想食,我本身唔中意red velvet,覺得又肥又甜得個樣,點知依個又唔會太甜,加上cream cheese frosting,幾有驚喜,兩個人share啱啱好。不過當日好full,食物等侯時間較長,好彩食物質素高,值得耐心等待。另外,雖然冇收加一但係店員好nice好fri
Carbonara $74

Yama Garden Deluxe$108
Rosy Cloud $48
朋友叫嘅,佢話凍得黎無冰,keep住咖啡香濃。

Rose latte $42
好清香玫瑰味,淡淡咖啡香,啱哂休閒嘅星期六。
Red Velvet cake$38

不過當日好full,食物等侯時間較長,好彩食物質素高,值得耐心等待。另外,雖然冇收加一但係店員好nice好friendly