2020-11-06 46 浏览
今日夜晚同朋友去左呢間位於旺角彌敦道726號既樓上泰國餐廳,由於時間尚早(7點)加上係平日所以唔算多人,一入到去就有位置安排俾我地😌,上菜速度好快而且仲熱辣辣😆👍🌴海南🐓(半隻)👉🏻$138=======================雞味幾濃郁,皮幾滑,而且雞肉一d都唔肥😝,雞肉都幾多幾大件😁,點埋薑蓉同雞醬汁就更加惹味 評分:😋😋😋😋邪惡度:😈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌴迷你小食拼盤(春卷及魚餅)👉🏻$82=======================三五知己聚會食飯最岩叫呢個share黎食,蝦🦐餅爽口彈牙,釀左切碎既青椒粒響入面,食落微辣😆春卷都好貼心咁幫客人煎開半條,炸到脆卜卜,令人食唔停口😍評分:😋😋😋😋😋邪惡度:😈😈😈😈 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌴泰國蒜蓉炒椰菜苗👉🏻$82=======================椰菜苗翠綠鮮嫩,用蒜蓉炒好香又夠鑊氣👍評分:😋😋😋😋😋邪惡度:😈😈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌴青木瓜沙律👉🏻$78=======================青木瓜絲幾爽脆,加埋花生同豆角再淋上甜酸
🌴海南🐓(半隻)👉🏻$138
評分:😋😋😋😋
邪惡度:😈

🌴迷你小食拼盤(春卷及魚餅)👉🏻$82

評分:😋😋😋😋😋
邪惡度:😈😈😈😈

🌴泰國蒜蓉炒椰菜苗👉🏻$82
=======================
椰菜苗翠綠鮮嫩,用蒜蓉炒好香又夠鑊氣👍
評分:😋😋😋😋😋
邪惡度:😈😈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🌴青木瓜沙律👉🏻$78
=======================
青木瓜絲幾爽脆,加埋花生同豆角再淋上甜酸醬好開胃😝,食曬成碟都冇難度😎!店員仲專登同我地講食青木瓜可以改善肌肉痛症👍
評分:😋😋😋😋
邪惡度:😈⠀⠀⠀⠀⠀