2021-07-27
尖沙咀厚福街新開嘅一間餐廳,睇個名就知係食肉獸天堂,所以鍾意食肉嘅朋友唔好錯過😎食物比較精緻,尤其係飲品,打卡好靚🥳.🍻香煎頂級牛肉配鵝肝丼 $128本身落單係要豚肉嘅不過比咗牛肉,一開始就覺得算啦但越食越後悔冇換到😂事關冇諗過碟淨牛肉小食咁多,所以個晚小編真係食咗超級多牛,同燒肉放題有得揮😗丼飯裏面牛肉嘅醬汁有少少似蒸魚啲豉油薑蔥味,幾特別😋鵝肝都煎得幾靚,入口即溶😍.🍻牡丹蝦三色刺身丼 $128丼飯入面包括有大大隻嘅牡丹蝦、三文魚、帶子同埋三文魚子🥰刺身幾新鮮,同埋全部都好厚切😍.🍻細火炙頂級牛肉配香辣粉 $98比起丼飯嘅牛肉,呢碟小食加咗香辣粉比較惹味一啲,更加香口🥳佢有大細比你揀,不過細碟已經好多好多,好似食極都食唔完咁🤣.🍻朱古力曲奇沙冰 $58 如果餐廳有曲奇沙冰,雖然好肥但基本上小編都一定會嗌,更何況呢間個杯咁QQ,啱曬打卡😋總之沙冰就係飲第一啖唔好淡、夠味夠甜,佢就係一杯好嘅沙冰🤣呢間嘅沙冰達到曬小編嘅要求😎.🍻玫瑰荔枝梳打 $58又係好啱打卡,整得好靚😚呢杯清新啲,有微微荔枝香,唔會太甜😜.💰人均消費: ~$250.🍽味道: 3/5🏙環境: 3/5👨🏼🍳服務: 3
🍻香煎頂級牛肉配鵝肝丼 $128
🍻牡丹蝦三色刺身丼 $128