“牛油果田園沙律”($158)“鮮蠔濃湯”($128)“烤澳洲羊扒(3支骨)”($288)“烤虎蝦伴香草蕃茄醬意粉”($198)“椰子意式奶凍”($78)“Berrylicious”($68)“Sweet”($58)原來旺角有間咁靚咁有feel嘅餐廳🥰雖然只係23樓,但已經有種居高臨下嘅感覺睇到海景又睇到山景,黃昏時間嚟睇住日落真係超正🌅而且食物性價比幾高,慶祝週年紀念日就岩哂☺餐廳晚市有做dinner set但因為想試多啲款式所以散叫咗🥰入座後會送上餐包,分別係粟米包🌽同黑橄欖包🫒之後嚟嘅係牛油果田園沙律🥑🥗除咗牛油果,配料仲有青蘋果🍏,橙🍊,蘿蔔片🥕等等配上黑醋汁調味真係好開胃☺食完沙律後店員就送上鮮蠔濃湯🦪餐湯飲落順滑香濃,而且蠔味真係十分鮮甜🥰主食我地叫咗2款首先係烤澳洲羊扒🐏一碟有3支骨☺生熟度選擇咗medium,食落肉質軟腍🥰羊肉味超香而且唔會太羶🤤伴碟仲有啲薯蓉同豆角另一款主食係烤虎蝦伴香草蕃茄醬意粉🦐🍝虎蝦大大隻,肉質彈牙😚蕃茄醬夠哂濃郁,酸酸甜甜超好食😍意粉份量都幾多,食哂都幾飽肚🤤最後點少得甜品🤩要咗份椰子意式奶凍🥥🥛椰子味夠哂香甜,質地仲超滑😇仲配上生果粒粒,好似
“牛油果田園沙律”($158)
“鮮蠔濃湯”($128)
“烤澳洲羊扒(3支骨)”($288)
“烤虎蝦伴香草蕃茄醬意粉”($198)
“椰子意式奶凍”($78)
“Berrylicious”($68)
“Sweet”($58)

原來旺角有間咁靚咁有feel嘅餐廳🥰
雖然只係23樓,但已經有種居高臨下嘅感覺
睇到海景又睇到山景,黃昏時間嚟睇住日落真係超正🌅
而且食物性價比幾高,慶祝週年紀念日就岩哂☺

餐廳晚市有做dinner set
但因為想試多啲款式所以散叫咗🥰
入座後會送上餐包,分別係粟米包🌽同黑橄欖包🫒

之後嚟嘅係牛油果田園沙律🥑🥗
除咗牛油果,配料仲有青蘋果🍏,橙🍊,蘿蔔片🥕等等
配上黑醋汁調味真係好開胃☺

食完沙律後店員就送上鮮蠔濃湯🦪
餐湯飲落順滑香濃,而且蠔味真係十分鮮甜🥰

主食我地叫咗2款
首先係烤澳洲羊扒🐏一碟有3支骨☺
生熟度選擇咗medium,食落肉質軟腍🥰
羊肉味超香而且唔會太羶🤤
伴碟仲有啲薯蓉同豆角

另一款主食係烤虎蝦伴香草蕃茄醬意粉🦐🍝
虎蝦大大隻,肉質彈牙😚
蕃茄醬夠哂濃郁,酸酸甜甜超好食😍
意粉份量都幾多,食哂都幾飽肚🤤

最後點少得甜品🤩要咗份椰子意式奶凍🥥🥛
椰子味夠哂香甜,質地仲超滑😇
仲配上生果粒粒,好似士多啤梨🍓,橙🍊,藍莓🫐

飲品方面呢道選擇超多😆
Cocktail,mocktail🍹🍸,各款餐酒都有提供🍷🥂
我地叫咗2杯mocktail,分別係Berrylicious同Sweet
Berrylicious用上紅桑子,士多啤梨🍓,檸檬汁🍋,冰茶
呢杯茶味幾突出😝
Sweet就用上荔枝,菠蘿汁🍍,藍橙糖漿,梳打水
飲落酸酸甜甜幾清爽🥰顏色仲好靚💙💛