呢間餐廳嘅湯麵真係好好食🥰上次成班朋友都係揀湯麵!今次我哋就決定試吓佢撈麵,聽講佢哋嘅撈麵都好高質✌🏻今次叫左以下呢四款撈麵:🌟明太子忌廉撈麵🌟原味東京撈麵🌟正宗全料東京撈麵🌟叉燒撈麵四款撈麵都各有特色!🌟明太子忌廉撈麵呢款撈麵最主要嘅就係明太子,份量勁多,啖啖都食到明太子香味,而且加咗忌廉非常之Creamy!🌟原味東京撈麵原味撈麵就更有日本特色,以最經典嘅組合配搭生蛋黃、辣肉碎、蔥花、韭菜、紫菜碎、生蒜、魚粉,同用左小麥麵!經典好味!🌟正宗全料東京撈麵呢一款就係頭先嗰款嘅升級版!配料多咗好多,勁鍾意食佢嘅豬腩,同埋佢嘅糖心蛋都整得好好,真係做到流心嘅效果。🌟叉燒撈麵差唔多款款撈麵都一樣好食,最鍾意佢哋嘅配料配搭咗好多辣肉碎、蔥花、韭菜、紫菜碎、生蒜,所以非常惹味。小食方面我叫咗三款:🌟雞皮餃子🌟香辣炸雞粒🌟炸雞球三款都非常之香脆,啱啱炸好,值得一試。

今次叫左以下呢四款撈麵:
🌟明太子忌廉撈麵
🌟原味東京撈麵
🌟正宗全料東京撈麵
🌟叉燒撈麵
四款撈麵都各有特色!
🌟明太子忌廉撈麵
🌟原味東京撈麵
🌟正宗全料東京撈麵
🌟叉燒撈麵
小食方面我叫咗三款:
🌟雞皮餃子
🌟香辣炸雞
🌟炸雞

三款都非常之香脆,啱啱炸好,值得一試。