放工突然想對自己好啲,想食好啲,諗左好耐都唔知食乜好,朋友提議不如去食放題啦,咩都有得食。我哋喺OpenRice見到呢間嘅評價唔錯,於是就去試吓啦。呢度環境幾新淨,同埋幾光猛。打開餐牌,原來都幾多唔同嘅嘢食,但係食放題一定第一樣野叫咗刺身先啦。刺身冇漏單,抵讚。而且上次新嘅速度都幾快,好快就有得食啦。外貌就非常之靚啦,食落原來都好好,感覺到魚生幾新鮮下,同埋最欣賞個玉子燒唔係平時喺街食開好平嗰啲玉子,都好抵讚。之後再叫多一次魚生,都係好厚身,油甘魚差唔多有成1cm咁厚!壽司方面,卷物都做得唔錯喎。今次試咗拖羅卷同埋芝士隻燒三文魚卷,我比較鍾意食三文魚多啲,燒得好香加埋芝士入口即溶,正,之後再叫多咗幾件。因為有太多熟食啦,我覺得以下三樣係最出色嘅,首先一定燒牛舌,入口超香牛味,而且調味料夠味,加埋少少燒焦,超正。好似唔係好多放題有得食比目魚,我哋叫咗燒三文魚腩同埋比目魚,我覺得比目魚出色啲,因為肉質比較特別,笑完之後甜甜地,魚肉又夠滑,鍾意食魚嘅可以試吓。仲有另一樣好出色嘅係鹽燒雞翼,雞皮好脆,有鹽香,雞翼又唔會太老,啲肉好嫩滑,我哋每人再叫多咗幾碟呀。放題都最後梗係要食下甜品啦,估唔到

放題都最後梗係要食下甜品啦,估唔到原來呢度有高級雪糕食喎,叫咗一個哈根大師,另外再叫咗一個特別口味嘅放題都最後梗係要食下甜品啦,估唔到原來呢度有高級雪糕食喎,叫咗一個哈根大師,另外再叫咗一個特別口味既Dreyers ,超滿足。食完兩個雪糕之後已經超飽,雖然甜品櫃入面嘅甜品超吸引,但係我哋都食唔落啦。最後埋單先係200幾蚊,性價比超高,呢間放題絕對有下次。