2019-09-11 693 浏览
重回espuma的怀抱😂😂对上一次食espuma已经系年几前,眼见espuma餐厅有夜景睇下,就再同女友试试🍸。🍴菜式上无点得太多,贵精不贵多好过😼🍴黑松露芝士薯条🍟🍴新鲜炸起爽脆基本,系薯条上有芝士丝,加上黑松露酱好美味,战然黑松露味唔系好够,但是够creamy,感觉上食落无咁热气。薯条粗幼度适中,最重要系真系好大碟上。🍴西班牙辣肉肠配西西里鱿鱼茄汁长通粉🇪🇸🍴个名真系够长😂卖相睇落唔大,但其实都几多,配料亦唔系几旧仔hea下你就算。个人觉得个汁调得好好,酸度够之余辣味系有,但唔辣,连我好唔食得辣既人黎讲都carry到。🍴招牌杂果冰沙🍸🍴十分十分之大杯,两人叫一杯都足够,甜度十足,加上小许切细既橙,苹果等既水果,值回票价。🍴主角到😬 安格斯肉眼牛扒🥩🍴唔知道又系跟薯条😅,另有一个焗甜薯,配菜。甜薯本来好食,但加上偏咸既cream感觉怪怪,倒不如唔好落cream。配菜正常。牛扒叫左5成熟,牛味好重,咬到,调味恰当,收货啦😋
🍴
菜式上无点得太多,贵精不贵多好过😼

黑松露芝士薯条🍟

西班牙辣肉肠配西西里鱿鱼茄汁长通粉🇪🇸