2018-07-18 254 浏览
同表姊一期一會今次就選擇左銅鑼灣一間上樓cafe, 呢間cafe分室內外的,裝修簡潔,啱晒我地兩個傾計,順便食埋晚飯,三五閨蜜飯焗也適合,室內冷氣足夏天不作他選! 室外吸煙區 Drink List當中有樣好特別,應該係佢地餐廳自家研製飲品,就係用上豆腐去整飲料,效果唔錯味道帶點豆品味,透心涼! $52 Oero豆腐簡簡單單雜莓沙冰 $48真係好想飲smoothie, 還有多款我喜愛嘅口味,最後揀左雜莓味,入口後沙冰慢慢溶化在口裡,唔會太甜剛剛好!蒔蘿煙三文魚Pizza$138派底薄較脆口,用煙三文魚做Topic就已經好出色,芝士厚身有咬口同質感,配埋salad 菜同食,多食幾片也不會膩。Zense Snack Combo $138兩個人就係唔叫得多,所以我地決定叫個拼盤,驚意粉或飯會食唔晒,又可試幾款小食添! 拼盤已經有紐倫堡腸,炸薯條,烤蜜糖雞串,同香草雞亦同少許菜沙律!份量都幾多,傾下食下,他們嘅薯條炸得剛好外脆內軟好好味! 蜜糖雞串就掃上濃濃蜜糖香香甜甜!

室外吸煙區

$52 Oero豆腐