2021-03-13 23 浏览
Dragon BBQ Bar (大埔).一行人黎饮下酒食下串烧,啤酒系最快到嘅食物😏饮饮下场面相当爆场,佢地示意因为得一个炉处理唔到咁多串烧所以去左隔两条街另一间咁我地都无所谓,去左𠮶到再叫一大堆串烧串烧选择多 连牛肠白鳝呢啲item都有 钟意食串烧既朋友一定要试当然仲有串烧必叫嘅茄子!鸡泡鱼干必叫 虽然份量唔系好多 但食落口感够浓味,配啤酒系一流.Dragon BBQ Bar (大埔)大埔翠乐街11号美丰花园地下10号舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl#foodporn#hkfoodblogger#foodstagram#foodie#大埔美食#dragonbbqbar #dragonbbqbar大埔
Dragon BBQ Bar (大埔)

一行人黎饮下酒食下串烧,啤酒系最快到嘅食物😏

咁我地都无所谓,去左𠮶到再叫一大堆串烧

当然仲有串烧必叫嘅茄子!

Dragon BBQ Bar (大埔)
大埔翠乐街11号美丰花园地下10号舖
—————————————————————-