2016-05-18 239 浏览
今天同媽子過黎伊賀日本燒肉料理食大餐,全場任食唔嬲,我地執左好多野黎過口癮,MOVENPICK雪糕、鮑片、蟹足棒刺身及和風沙律、刺身及肉類、燒螺、燒湯圓、南瓜、蕃薯 、菠蘿、芋頭、炸蠔、榴槤炸彈、炸蝦天婦羅、蕃薯天婦羅 、芝麻八爪魚、螺肉、枝豆 ...有媽子系度,睇黎今次真系可以一次過食返夠本喇~雪糕雖然系盒裝,不過睇起身更加安全衛生,包裝都好有高大上既FEEL~其他既都系自己自由搭配,和風沙律刺身、炸蠔、榴槤炸彈、炸蝦天婦羅、蕃薯天婦羅 、芝麻八爪魚、螺肉、枝豆之類既可以直接食用,沙律好鮮甜,八爪魚爽脆香甜,油炸類既都新鮮可口,唔會好油膩。其他唔可以直接食用既會有一個烤爐烤熟,食起身口感更加正,燒螺比直接醃好食用既螺肉口感更鮮甜D,有嚼頭D;燒湯圓同蕃薯味道同燴出黎既沒咩唔同,食起身好軟糯香甜,烤幾分鐘就可以聞到好香既蕃薯味,食欲大增。肉類食足癮可以食多D沙律蔬果,距地既食材都好新鮮,十分爽甜。
2016-05-05
$283.8 (晚餐)