2004-08-16 21 浏览
游完水已經好肚餓,有人提意去食海鮮.其實我都冇0係呢頭食過,多數都係買返屋企自己整.因為直覺得貴,唔抵食.一行六人左格右格,發覺呢度係比較抵食,就揀左呢樹.六個人要左一個四人餐,可以有五款海鮮揀,一碟油菜同甜品送.另外再加多兩樣海鮮.芝士焗龍蝦伊麵底,個汁都幾好味.龍蝦肉都爽口.不過d麵似乎少左d.唔係好夠食.薑蔥炒蟹,普通,冇咩特別.椒鹽墨魚,好大碟.d墨魚好爽,好彈牙.不過椒鹽唔多夠.而且少少熱氣呢.椒鹽瀨尿蝦,好大隻,好多肉.另外叫0既豉椒少蟶子,又係好大隻.個豉椒汁好味,撈飯一流.辣酒煮花螺.唔係好夠辣,但好有酒味.不過d螺肉都幾大粒.油菜,好普通.送0既甜品,唔知係咩呢.好甜,有點難食.基本上呢個係4人份量,但都好足,6個人食都好夠.而且我地extra叫果兩味海鮮,都係count4人錢.咁又幾好喎.仲有呢度係免茶芥加一,埋單一千多d.幾抵.
游完水已經好肚餓,有人提意去食海鮮.
一行六人左格右格,發覺呢度係比較抵食,就揀左呢樹.
薑蔥炒蟹,普通,冇咩特別.
椒鹽瀨尿蝦,好大隻,好多肉.
另外叫0既豉椒少蟶子,又係好大隻.個豉椒汁好味,撈飯一流.
辣酒煮花螺.唔係好夠辣,但好有酒味.不過d螺肉都幾大粒.
油菜,好普通.
送0既甜品,唔知係咩呢.好甜,有點難食.
仲有呢度係免茶芥加一,埋單一千多d.幾抵.