2018-08-23 101 浏览
今日同屋企人一齊出黎食晚飯,就黎到呢間朋友推介既陳儀興飯店黎用餐😋入到去,d阿姐好nice,好好人仲主動幫家姐個BB搬凳等佢坐得舒服d👍 我地五個人叫左七樣嘢澄海鹵水鵝,真心呢個鹵水鵝超級好味!鹵到好入味之餘佢d肥同個味真心好好食,仲要鵝係好新鮮既感覺,唔會似出邊有d鋪頭有d味!同埋個份量都好多,多過出邊個d鋪頭😋大漠牛柳粒,佢用d辣椒加炸蒜炒到d牛柳粒好惹味,加埋d牛柳粒係嫩既,都好好味,份量大家一睇就知啦,好似係我食過份量最多既牛柳粒😂避風塘茄子同埋避風塘炒蜆 都係唔錯既選擇d蜆幾肥美同埋茄子都係大大舊,因為我好鍾意食避風塘系列既嘢食,所以我好鍾意食呢兩道菜阿爸話下次帶佢d fd都黎呢間食😂份量又足又好味,d姐姐態度又好好😂

避風塘茄子同埋避風塘炒蜆 都係唔錯既選擇