2021-07-15 105 浏览
去到荔枝角D2 place真係非常之咁肚餓為咗可以解一解肚餓所以見到呢一間魚生飯店就即刻入去是裏面嘅選擇非常之咁多啱晒我我就叫咗佢哋set定好晒嘅其中一款就係貪佢裏便乜都有所以唔使揀可以即刻就試晒佢哋最多嘅嘢入邊唔單止有三文魚吞拿魚而且仲有大蝦中華沙律菠蘿仲有紅椒青椒而且個份量仲非常之咁多簡直令我可以大塊朵頭而且呢度最特別嘅就係佢哋嘅飯底都非常之咁多嘅選擇你可以揀白米飯糙米飯而且中貝有一種好特別嘅就係叫做黃姜椰菜花說我就今日選擇左呢個黃姜椰菜花碎因為之前真係未試過另一半我就選擇咗白米而另外就可以選擇呢個烏冬底我嘅朋友就係選擇左烏冬底不過佢選擇左嘅就係夏威夷三文魚夏威夷三文魚嘅份量都非常之咁多而且再配合埋烏冬底簡直係非常之咁配搭因為佢嘅配料仲有非常之重嘅麻油味麻油就完完全全比呢啲烏冬吸收晒所以味道非常之咁濃郁而且我就係鍾意佢嘅蔬菜非常之咁多所以唔會怕食多少少就已經食到個人肥仔晒之後仲叫多咗一份親子丼比朋友個小朋友見到佢嘅親子丼係用上了慢煮雞肉淨係睇個樣都知道非常之咁滑而且仲係keep到好多麻油香味不得不提呢度嘅馬友味道真係非常之令人地開胃整到成個飯都非常之咁香
去到荔枝角D2 place

而且個份量仲非常之咁多簡直令我可以大塊朵頭