餐厅: 帯広はげ天
资讯:

2023-09-09 352 浏览
其实经常会经开圆方呢头呢间餐厅我都食过好多次本身对佢嘅印象系一间价钱都算中上嘅餐厅但系因为佢啲用料都几新鲜同埋真系食到日本味道所以就算价钱有少少贵,都会keep住帮衬但系今次嚟食晚市第一次单点嘢食估唔到系好似去咗小人国咁啲份量细到,令你怀疑人生首先,我哋叫咗个刺身二人前差唔多成$300估唔到就系加埋得10件刺身而且都唔系啲咩特别名贵嘅刺身三文鱼,牡丹虾,带子,大拖罗,油甘鱼唔讲我仲以为佢比错咗套餐set dinner嘅刺身俾我两个人加埋摄牙罅都唔够🙄跟住又叫咗个刺身丼饭都系二百几三百蚊定价谂住会系一人前嘅份量啦估唔到又系嚟咗小人国系迷你丼size!!其实就算喺圆方开舖头但系冇理由set个价钱好似ICC咁挂?入边啲摆设又唔系特别高级有冇谂过顾客来会食到一肚气,最重要系一啲都唔够饱。差评。
其实经常会经开圆方呢头
呢间餐厅我都食过好多次
本身对佢嘅印象系一间价钱都算中上嘅餐厅
但系因为佢啲用料都几新鲜
同埋真系食到日本味道
所以就算价钱有少少贵,都会keep住帮衬

但系今次嚟食晚市第一次单点嘢食
估唔到系好似去咗小人国咁
啲份量细到,令你怀疑人生

首先,我哋叫咗个刺身二人前
差唔多成$300
估唔到就系加埋得10件刺身
而且都唔系啲咩特别名贵嘅刺身
三文鱼,牡丹虾,带子,大拖罗,油甘鱼
唔讲我仲以为佢比错咗套餐set dinner嘅刺身俾我
两个人加埋摄牙罅都唔够🙄

跟住又叫咗个刺身丼饭
都系二百几三百蚊定价
谂住会系一人前嘅份量啦
估唔到又系嚟咗小人国

系迷你丼size!!
其实就算喺圆方开舖头
但系冇理由set个价钱好似ICC咁挂?
入边啲摆设又唔系特别高级
有冇谂过顾客来会食到一肚气,最重要系一啲都唔够饱。差评。