2019-10-16 49 浏览
最近少咗出銅鑼灣食嘢,今日放假就出銅鑼灣食個lunch,今次就帶媽媽試下玄鮨Staff會好細心幫你拉凳然後舖餐巾,咁好嘅服務已經加分餐廳都有一啲比較寧靜而有私隱度既座位, 好適合公司或朋友聚餐雖然今日係星期6, 餐廳都依然有SET LUNCH供應我同媽咪一人叫左個SET, 2個SET都包括左前菜, 茶碗蒸同麵豉湯前菜係醬煮東風螺, 甜甜地幾好味, 茶碗蒸既蛋都好滑跟住就到主角出場, 首先黎到既係三色丼, 有海膽, 三文魚籽, 拖羅蓉份量十足呀, 而且好新鮮, 海膽唔會苦, 拖羅蓉入口即溶, 真係諗返起都流哂口水跟住另一個就係特式刺身丼, 店員介紹裡面起碼有10款唔同既刺身組成多到有D我都唔知道係咩魚啦, 但魚刺身非常鮮甜, 成個飯好鮮味十足, 好多款唔同既鮮味, 推介!唔記得左邊一款丼有埋烏冬或者蕎麥面可以配埋, 我地揀左熱烏冬,個熱湯都好好味SET LUNCH會包括左飲品或甜品二選一, 甜品係雲尼拿雪糕夾餅, 配埋杯咖啡就岩岩好

Staff會好細心幫你拉凳然後舖餐巾,咁好嘅服務已經加分

雖然今日係星期6, 餐廳都依然有SET LUNCH供應
前菜係醬煮東風螺, 甜甜地幾好味, 茶碗蒸既蛋都好滑

2019-10-12
午餐