2018-10-22 165 浏览
火鍋係我既最愛,早前同朋友黎咗呢間120分鐘任點任食火鍋店,又可以大吃一餐啦由於最貴既套餐食材真係比其他豐富,呢個價錢先有日本黑毛和牛。仲可以試埋澳洲和牛同美國牛。我地都急不及待點餐啦!除咗肉類之外,沙律、丸類、蔬菜飲品等都係自助嫁!份量隨自己既食量決定啦!不過都係果句,千其唔好浪費食物呀⋯⋯我地個套餐最特別係可以叫刺身同海鮮盛合。刺身同海鮮我就覺得質素不過不失。因為我地最主要黎食牛,所以都係叫咗一輪就算A4級和牛,牛嘅脂肪紋理平均,有微微入口即溶嘅質感,而且肉味較濃,令我愛上牛肩肉,不過食多幾塊就會有少少膩。澳洲牛明顯脂肪比例無咁平均,肉味也相對無和牛咁豐富另外,可以D.I.Y 炸物,有一個放滿串物既凍櫃。仲有指示教點樣炸。只要跟足指示就唔會炸燶啦。都見有不少小朋友去整嫁。由於油溫都高,炸果陣我都特別小心。我同朋友嘅製成品食到咁上下,記得要留肚食雪糕。除咗呢個雪糕櫃既雪糕同糯米茲任拎每人仲包一杯Movenpick嫁真係食到捧住個肚走人

我同朋友嘅製成品

食到咁上下,記得要留肚食雪糕。
除咗呢個雪糕櫃既雪糕同糯米茲任拎
每人仲包一杯Movenpick嫁