2018-10-27 84 浏览
大滿喜我之前都去過食,食物和環境都好好,今晚一於再去品嚐一下囉!餐廳都算大間,整齊的卡位,明亮優雅的装修,令人感覺非常舒適。刺身好新鮮,我最喜歡肥美的挪威三文魚、鮮甜的珍寶赤海蝦,爽口的象拔蚌,證明好新鮮!燒紐西蘭羊鞍:大大舊,肉質非常嫩,香草味香濃,一點羶味都無。芝士焗帶子,酸酸甜甜,好濃芝士味,非常開胃!出去自助區望下,有我最鐘意既中華沙律! ,款式好多下,有螺肉,泰式鳳爪,西式沙律etc …食咗好多種唔同嘅菜式,每一款都幾好食,同埋好出色,另外佢啲位坐得好舒服,因為我哋係五點半入座,所以都唔係好多人,加上咁既價錢食到咁多野,所以值得推介!PS: lift 堂前擺左幾部夾公仔機,可以係等待時間玩下。幾貼心。食物質素好,材料新鮮及好味,服務質素也不錯,有機會還會再來。

芝士焗帶子,酸酸甜甜,好濃芝士味,非常開胃!