2023-04-28 360 浏览
🇭🇰 旺角-牛站(駅)麻辣火鍋放題旺角最近新開左間打邊爐舖頭~~聽講有成層樓咁大,所以就去咗睇吓😱去到見到咁光鮮,就決定食佢~~仲要真係好多嘢食可以自己拎自己揀!!⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整體方面:由於佢係新開,環境好大,成層都係佢哋嘅,而且好光猛,感覺上好乾淨,食材新鮮,而且食物款式好多 比起另外兩間分店更大同埋更多選擇👍🏻可能而家仲係新鋪 店員比較多(有好有唔好)~未夠鐘 店員都已經係咁望住你果枱🫣有少少唔自在咁~🔲 美國特級肩胛肉眼 任食放題 120分鐘$228/人(升級海鮮)▪肉類-特級肩胛肉眼-牛舌-五花腩-各款肉類▪️火鍋配料基本嘅丸類,蔬菜,粉面類都有充足嘅選擇。比較特別嘅係佢有鴨血,芝士蛋腸,蝦仁捧捧,鵪鶉蛋…都係比較少見嘅火鍋配料😻▪️熱盤我最欣賞就係佢嘅麻辣小龍蝦~好少舖頭有得任食㗎😽仲要好入味同埋佢哋好貼心咁配備左手套比你自己拎!!另外仲有滷水豬手,油炸鬼,炸午餐肉,炸芋頭等等~~▪️海鮮沙白,海蝦,菊花章魚,象拔蚌…海鮮都幾新鮮大隻㗎😍而且佢哋海鮮嚟到嘅時候擺盤擺得好靚啊!!▪小食醬爆糍粑同鹽酥雞都唔錯~~炸得
🇭🇰 旺角-牛站(駅)麻辣火鍋放題

🔲 美國特級肩胛肉眼 任食放題 120分鐘
$228/人(升級海鮮)

▪肉類

▪️火鍋配料

▪️熱盤

▪️海鮮

▪小食
醬爆糍粑同鹽酥雞都唔錯~~炸得唔會太厚份👍🏻水牛芝士條熱辣辣記得快啲食~

▪冷盤
有幾款唔同嘅水果,仲有螺肉,帶子裙邊…間唔時食吓呢啲冷盤都幾開胃🙌🏻

▪️飲品
欣賞佢哋嘅飲品真係超級多選擇!!平時食放題有嘅佢哋都有之餘~仲有自家製嘅唔同支裝茶,同埋杯裝嘅珍珠奶茶😍另外仲有得自己斟椰青水同埋清酒!!不過佢最貼心既就係連熱飲(維他奶,竹蔗茅根…)都有啊 啱晒帶埋小朋友嚟一齊食啊~

甜品
甜品方面先講雪糕款式⋯⋯佢有自己吱嘅抹茶味同埋雲呢拿味🤞🏻然後仲有個雪糕櫃係擺放咗Häagen-Dazs既雪糕杯,同埋又好多喺出面好少見既雪條同雪糕!!講真一次真係食唔晒咁多😻另外:佢仲有個甜品櫃,裏面會擺放左一啲奶凍,豆腐花,泡芙,乳酪….味道都唔錯㗎!所以款式都真係幾多選擇~

🎏地址:牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)
旺角彌敦道593-601號創興廣場2樓

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳 #打邊爐 #放題#牛駅麻辣火鍋放題 @beefstationtst

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角