2025-05-28
來到旺角想食個足料兼新鮮的火鍋,朋友就推介呢間,上到來環境寬敞,乾淨企理,光猛空氣又流通👍🏼😇餐廳除了飲品和醬料外,其他都採以電子落單形式,方便我坐低慢慢嘆~飲品區提供自家的台式飲品、罐裝飲品、紙包飲品,選擇多樣;最意想不到就係有熱飲品櫃,適合唔飲凍飲既朋友,餐廳非常貼心。🍠每枱客人都會送贈一份自家製的shake shake黃金地瓜條,地瓜條外層炸得金黃酥脆,內裡保持了地瓜的軟糯,不膩口,還有四款shakeshake粉。🐮🐷選了最平套餐:Prime Grade美國安格斯牛肉及西班牙無激素豬肉片配上養生蟲草花桃膠雞湯底,湯底清甜,飲一口非常滋潤肉質鮮嫩,入口易化,而且每盤來到都保持到水準🦐另外配料都好多選擇,每份小碟,唔夠先再order, 不會浪費~海鮮類有大大隻嘅海蝦同花甲新鮮彈口,鮮甜味美,其他各式各樣材料都好新鮮🍦座位寬敞,服務都非常好,上菜執嘢都好快手,沒漏單,最後仲可以每人一款雪糕做甜品,絕不欺場。
肉質鮮嫩,入口易化,而且每盤來到都保持到水準