瀛豐放題料理專門店

呢間放題已經食過好幾次,今次仲有任食大閘蟹,真係超豐富😍大家黎之前記得book定位,雖然分左兩個時段,但都差唔多full booking 大閘蟹每隻都差唔多🈶4両重,唔會太細隻,而且隻隻都有好多膏,剛剛蒸完襯熱食係最香口,飲品櫃除左有多款飲品可供選擇,仲有薑母茶提供刺身件件都好鮮甜,生蠔🦪亦唔算太細隻,食落新鮮,海膽帶子更加係爽口香甜,真係好正👍🏻壽司方面,我就最愛火炙左口魚邊、一口鰻魚➕和牛火炙壽司,食落美味可口,細細件剛剛好其中主打嘅泰國菜都非常不錯,每次黎都會食飛天炒通菜、泰式燒元貝、甘葉香蒜炒墨魚須及炒蜆,真係夠晒惹味😋泰式魚露燒蝦更加係又香又彈牙炸物方面,我每次都必叫紫心香芋丸➕芝士年糕,外脆內軟,非常美味甜品除左有甜品櫃嘅蛋糕及布甸等等,仲有多款雪糕可供選擇,真係超滿足