2019-08-11 93 浏览
牛陣食過以為得日本火鍋,點知新出左個冬蔭功鍋!😱🦐啱晒近排又悶又熱嘅天氣💦所以一於一試!.🍲任食冬蔭功鍋 $219大人 $99小朋友 (4/5)哈,唔講以為入左泰國舖,店員拎左一盆泰國菜配料 (冬蔭功湯一大樽、泰國茄子、辣椒、通菜、蝦、菇、肥豬肉等)俾你先影下相,然後會教你用肥豬肉起鑊,再淋上冬蔭功湯,煲滾就開始打邊爐😍🔥真係好玩又好食啊.講翻個個$219任食冬蔭功火鍋,除左一啲必備冬蔭功配料外,其他全部任食😍🤟抵.1️⃣肉類:澳洲上級長期穀飼牛套餐澳洲上級長期榖飼牛,講明純種安格斯黑牛,不含激素及非基因改造。食落真係好有牛味,油脂分明🤪另外,仲包上級牛肉、牛肉、豬柳肉、牛舌同豬肋肉,一次過可以食唔同款肉,正!.2️⃣海鮮類:大滿足套餐只要晚市套餐$219或以上,就可以免費🆓享有廣島蠔、帆立貝、原隻魷魚仔🦑,食多幾隻廣島蠔都回本啦😝.3️⃣蔬菜🥬及咩都有啲類出現有個buffet bar,真係乜都有得拎,大量蔬菜菇瓜,有啲唔係間間火鍋🍲店有嘅野都有,例如萵筍、羽衣甘藍、秋葵、蟲草花、豆皮結😱我梗係taregt食依啲野啦🤟🤪仲有丸類、麵類、雞件、魚!選擇多又新鮮!性價比高!. 4️⃣飲品類飲品汽水任飲!特

🍲任食冬蔭功鍋 $219大人 $99小朋友 (4/5)

1️⃣肉類:澳洲上級長期穀飼牛套餐

2️⃣海鮮類:大滿足套餐
3️⃣蔬菜🥬及咩都有啲類

4️⃣飲品類
飲品汽水任飲!特別有樂天原汁、芒果🥭汁、檸🍋七,道地烏龍茶、薑茶、冬瓜茶、翡翠檸檬🍋綠茶🍵。最正係象啤、asahi都係飲品!😋啱哂啤友!

5️⃣熟食類
白飯、健康穀米飯🍚、泰式紅咖喱、薯格、炸雞🍗,咁多野食都仲有熟食?我見有唔少人狂食炸物😏店員不停refill!

6️⃣雪糕🍦類
重點係任食Haagen Dazs,有綠茶🍵、咖啡、仲夏野莓、呍喱拿,加埋蜜糖星星同可可脆片!🤦🏻‍♀️肥死!