2021-04-26
喺早兩星期前已經上網訂定食呢間燒肉,真心勁期待🤩!聽聞呢排都開始full full地,📌但真心大家要Save低,Cp值超高必去!/新開嘅燒肉店佔地7,000呎,地方夠大環境座位都好舒適,而且引入香港獨家嘅《小田A4和牛》油脂分泌好平均,油花勁靚😍,現時分別有6個套餐供應,最平$298就可以任食2個鐘啦!但經過肥仔分析完我最推薦係食套餐D嘅😏⋯⋯/🐮𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒔 𝑫 𝚆𝚎𝚎𝚔𝚍𝚊𝚢𝚜 $𝟺𝟿𝟾 / 𝚆𝚎𝚎𝚔 𝚎𝚗𝚍 $𝟻𝟺𝟾個人認為👷🏼♂️D Set其實喺最抵食同都有部份小田牛部位任食而性價比較高嘅Set嚟,當然你追求更靚部位可以選擇食Set F,但價錢真係貴好多假日嚟講$938一位🙉,而且120分鐘係根本食唔晒咁多嘢,所以肥仔較推薦食Set D(倒米😂)!/Set D會有三款只供應1次嘅牛牛,超級霸氣煙霧彌漫登場嘅【本日の寶箱】係選用當日最新鮮肥美小田和牛嘅部位,當日就係西冷!另一款係一艘雜錦船【舟.盛合】有齊牛肉、豚肉、雞肉、海鮮、野菜!最後係有齊4款肉嘅【桶.盛合】牛肋肉、牛里脊肉、牛橫膈膜、牛舌! 除咗大量嘅牛肉外,其實都仲有一系列嘅熟食如;炸雞🍗,但麻麻地🙅🏻♂️,海鮮煎餅、
🐮𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒔 𝑫
𝚆𝚎𝚎𝚔𝚍𝚊𝚢𝚜 $𝟺𝟿𝟾 / 𝚆𝚎𝚎𝚔 𝚎𝚗𝚍 $𝟻𝟺𝟾
Set D會有三款只供應1次嘅牛牛,
除咗大量嘅牛肉外,其實都仲有一系列嘅熟食如;
另外+48 就可以享用埋自助區嘅沙律丶飲品丶甜品同雪條!呢個都可以講必加,食燒肉都好難唔飲嘢,但係加得值得的!
總括我係會再去😎,以放題食物好之外,入面職員服務態度都好好又會幫手燒驚我地控制唔到火候,整個用餐體驗係開心嘅🥳!