2022-10-28 744 浏览
上星期五一人三行去呢間野度食,因為冇book位,侍應就比左2人枱我。算!因為我衰冇book位,然後落單咁叫左一隻雞既雞煲,牛,菜,丸,鴨血同嚮鈴…個隻雞,似得半隻既份量…超呃錢其他送都唔係大碟,但價錢貴到最後埋單,佢冇啦啦收多我24蚊,我問佢點解,佢同我講話係醬油費,同事有同我講我話,如果有講我就唔會問你啦⋯⋯侍應:可能同事太忙冇講,但我地有貼到出黎一定要收(佢個張紙仔,只係貼左係cashier後面,佢唔講完全冇人知),根本係呃錢我叫佢地waive 返,佢死都唔肯,然後話盤數要比老闆睇,唔waive 得結果我冇啦啦比人呃多左24蚊大家如果幫襯呢間,記得要繞場一周,用放大鏡睇清楚佢啲紙仔(尢其係cashier個邊) 同埋記得問清楚,佢哋係有醬油區架完~
咁叫左一隻雞既雞煲,牛,菜,丸,鴨血同嚮鈴…
個隻雞,似得半隻既份量…超呃錢

其他送都唔係大碟,但價錢貴
我話,如果有講我就唔會問你啦⋯⋯

結果我冇啦啦比人呃多左24蚊

完~