靜岡抹茶可樂味道特別,可樂味加抹茶的味道,幾新奇!湯底甜美,而且十分好食,面條唔但至好彈牙,而且吸收左湯既精華,豚骨同拉面兩個既味道配合得天衣無縫。更重要既野係好濃郁既湯底同埋超級足料,絕對係你既不二之選特上魚介豚骨拉麪湯底濃郁香滑,可能合適喜歡濃味嘅朋友。其次我選擇了曲面,其面軟硬適中,口感一流。最後配料方面,豚肉肥瘦適中,糖心蛋美味至極。炸紫菜墨魚嘴鬆脆可口,略帶微辣,加上少許檸檬汁後,然口感更上一層樓,食落感覺不到油膩的感覺炸軟殼蟹蟹肉鮮嫩滑可口,加上配醬,讓其味更美味,最重要口感不油膩,有一試再試的衝動日式一口炸芝士一口咬落去,流出芝士帶有的微鹹和芝士的香味。在口中芝士藕斷絲連的感覺更是奇妙天婦羅炸蝦蝦肉新鮮,入口鬆脆,油兒不膩,點上他佩汁用作提鮮,食過翻尋味蜜汁咖喱炸雞中翼第一係嘗試這特別味道的炸雞中翼,本來都抱有懷疑,但一試,其味道配合得剛剛好,甜中帶辣,但5遮蓋肌肉的味道梗係仲有呢度必點嘅餃子啦,超大隻一啲都冇偷工減料,餐廳真係正呀!
靜岡抹茶可樂
味道特別,可樂味加抹茶的味道,幾新奇!

特上魚介豚骨拉麪

炸紫菜墨魚嘴