2021-10-24 31 浏览
可以在一頓飯留下一個美好回憶,呢間餐廳環境夠舒適,可以好好享受吃飯的時間,環境同服務都非常好,令人有一種放鬆嘅感覺!☺️— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【黑松露雜菌忌廉湯】$48忌廉湯夠濃稠,侍應會主動問需唔需要加黑椒,個人覺得加左黑椒,味道更突出,黑松露嘅味道都幾出。— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【櫻花蝦炸雜菜餅】$78一上枱就聞到香香嘅櫻花蝦味,雜菜餅有椰菜絲、紅蘿蔔絲加入天婦羅炸漿,食落真係幾似天婦羅,但絕對足料,蘿蔔絲夠清甜,食落一d都唔覺得油膩!— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【紅石榴藜麥羊芝士沙律】$128沙律好清新,紅石榴咬落去會爆汁,酸酸甜甜又好開胃。— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【日本廣島蠔燴意大利飯】$198(推介)意大利飯軟硬適中,重有雜菌,雜菌配埋廣島蠔嘅味道好夾,碟飯有成5隻廣島蠔,整碎廣島蠔撈飯食,蠔味再濃d,呢個好推介!— — — — — — — — — — — — — — — —

【黑松露雜菌忌廉湯】$48

【櫻花蝦炸雜菜餅】$78

【紅石榴藜麥羊芝士沙律】$128

沙律好清新,紅石榴咬落去會爆汁,酸酸甜甜又好開胃。

【日本廣島蠔燴意大利飯】$198(推介)

【燒焗澳洲茄子】$158

呢道菜好特別,廚師刮空個茄子再釀入燈籠、洋蔥、茄子、蕃茄,食落有蕃茄嘅酸甜,又食到洋蔥香,連埋底部嘅茄子肉食,份量十足。

【意式奶凍】$48

奶凍好夠滑,面頭重有少少酸梅醬,撈埋食又幾夾喎!