2022-10-29
事隔一年再嚟食鐵板燒食物水準再提升咗服務態度依然友善💯 而menu有好幾款套餐 以海鮮為主 配搭和牛或豚肉食材新鮮美味令我哋食咗開心又滿足嘅一餐!🔹虎鈇Dinner Set ($2880御二人樣)🔸 牛油果海蝦沙律好爽彈嘅蝦刺身配creamy牛油果🥑、新鮮蔬菜、柚子醋,好健康清新!🔸 蟹肉海膽松露溏心蛋三樣味道非常融洽嘅食材配合埋一齊,鮮香味濃,溏心蛋口感好滑,配上小小金薄更顯矜貴。🔸 火焰帆立貝 帆立貝又大又厚,啖啖肉!用日本柏葉煙燻過,充滿香味!帆立貝半熟嘅狀態,外面熟、中間係刺身狀,配松露汁,好好食!非常滿足!🔸活鮑魚配蟹肉海苔醬飽魚好新鮮!好肥美彈牙!點蟹肉海苔醬食更提鮮。另外,個鮑魚肝好正,好濃味甘香!🔸活龍蝦配海膽醬❤️用咗生猛嘅活龍蝦,真係好鮮好甜,肉質勁爽甜!醬汁係龍蝦膏+海膽整成,超香濃,令鮮味突出,驚喜!🔸日本熊本A5和牛厚燒❤️(配香煎野菜)🔸西班牙黑毛豬柳(配香煎野菜)和牛好嫩滑好鬆軟,牛味好濃!煎到金黃色,好香口,入口好彈牙!正!西班牙豬肉肉味好濃,口感鬆軟,配蒜片食一流呀!.🔸 刺身帶子豆腐鯛魚湯以魚湯為基底,再配龍蝦頭、北海道帶子,好鮮味!🔸 黑松露三文魚子海
食物水準再提升咗
服務態度依然友善💯
而menu有好幾款套餐
以海鮮為主 配搭和牛或豚肉
食材新鮮美味
令我哋食咗開心又滿足嘅一餐!
🔹虎鈇Dinner Set ($2880御二人樣)
🔸 牛油果海蝦沙律
🔸 蟹肉海膽松露溏心蛋
🔸 火焰帆立貝
帆立貝又大又厚,啖啖肉!
🔸活鮑魚配蟹肉海苔醬
🔸活龍蝦配海膽醬❤️
🔸日本熊本A5和牛厚燒❤️(配香煎野菜)
🔸西班牙黑毛豬柳(配香煎野菜)
西班牙豬肉肉味好濃,口感鬆軟,配蒜片食一流呀!
🔸 刺身帶子豆腐鯛魚湯
以魚湯為基底,再配龍蝦頭、北海道帶子,好鮮味!
🔸 黑松露三文魚子海膽杯炒飯 ❤️
超正!就算好飽我都食哂😝!
裝到爆滿嘅海膽、三文魚子,實在太滿足了!
加埋黑松露,真的好香!飯係珍珠米,炒到粒粒分明。
🔸 鐵板梳芙厘雩糕
做得好輕盈,一啲都唔膩,配雪糕,一冷一熱食,好味。