2023-12-31
今次真係唔可以唔介紹俾大家,餐廳依家做緊3週年套餐優惠,早3天經網上訂座已經可享用,仲可以升級至4小時用餐時間❗️❗️❗️餐廳仲有牛匠岩手證書,由日本發出,資格同牛既質素絕對有保證呀!唔同既任食牛入面我好中意食韓風瓷壺醬油牛肋肉,牛肋肉肉質鮮嫩多汁,入口即化,而獨家韓式醬油蘸料就為整道菜品增添佐獨特晚韓式風味,由味蕾開始直接感受到濃郁既東方風情,獨特既製作方法令每一啖都有無盡既滿足感😽當然,最正就係唔同部位既A4黑毛和牛任食,好似三角腩肉就有特殊既肉質同油脂分布,肉質既綿密度同自然既香味真係味覺衝擊;而牛肩胛燒完次曰後都保持到牛肩胛晚鮮嫩口感,又散髮著濃郁既和牛香氣;特別啲既和牛和尚頭亦有住獨特肉質,非常鮮嫩;另外和牛後腰肉更加係散髮出誘人既香氣,渾然天成既柔嫩口感絕對係無法拒絕😻仲有仲有,香蔥薄切岩手和牛又係一大傑作,岩手和牛既肉質細膩,搭配香蔥既清新,加上月見汁,相得益彰,口感超好,入口即化😺