2021-07-05
去之前未知呢間野係💛店,見openrice咁多正評咪試試佢,去到門口見到啲💛店貼紙,開心咗一陣,心諗冇揀錯!一坐低就係惡夢嘅開始!首先,一坐落個位就聞到好大陣廁所消毒味,我地冇要求換位,因為間野地方唔大,換咗都唔會有太大分別,我地個位又唔係真係咁近廁所,咁就算,個鼻習慣左陣怪味就okay。野食黎到,侍應會續碟介紹,等我地知道黎咗啲咩,呢樣係抵讚。但講到食物質素,真係不敢恭維,完全唔明點解會有咁多正評。大部份串燒都落咗好多孜然粉,勁咸,樣樣都一樣味咁濟,一路食一路要飲野… 仲要串串都燒到過哂火,連最基本嘅牛脷都整到又韌又乾,食咗半串就放棄左…最嬲係食到大概9點,得返我地一枱,佢走過黎同我地講:你地個半鐘既用餐時間到喇。雖然落單嗰陣佢同我地講咗次,但估唔到佢真係會嗺我地走!未到閂門時間,又冇人等,我地又差唔多食完,真係有需要咁做?😡每人食咗450蚊,最令人深刻就係粗口啤酒,體現到我地廣東話出神入化嘅粗口文化,但講到衛生,服務同食物質素真係唔值呢個價錢。見佢係同路人,心入面都想繼續支持佢,希望佢改善下啦!
粗口啤酒